Till alla er, er anonyma stackare <3

Detta hittades på en 14 årings blogg. En vuxen-tonåring ska hon alltså bli ett år efter hon kommit in i sin tid som tonåring? Hört meningen att vara barn så länge man kan? Och om jag var bruden detta handlar om skulle jag inte bli så himla sårad, "mer än halva brålanda" Jag menar, hur stort är Brålanda? Och ledsen att göra författaren av denna fina kommentar besviken.. Men jo, du är rätt feg. Kul förresten att personen lipar över att hon får uppmärksamhet, och själv ger hon/han/den henne ännu mer av det, just love it!
(Innan ni frågar hur stort Frändefors egentligen är, leta då fram meningen där jag påstår att det är större, inte ute efter att såra er Brålanda-bor, uhu)

Behöver man ens säga något? Tur att man har mycket att göra på sin fritid när ens liv går ut på att kommentera anonymt på bloggar. Och ja? Vi ser detta med att du står för dej själv, lär dej innebörden av att vara ANONYM..
-
Nu får det la räcka? Detta har hänt mej en gång, tråkigt att de inte händer oftare :( Men anonyma, folk som går in på folks bloggar, slänger in en hatkommentar utan att nämna sitt eget namn det är ju rätt vanligt. Men detta är ju ännu bättre, folk som kommenterar anonymt samtidigt som de påstår att de står för vilka de är? Eller att de inte är fega? 
Skott i pannan mina vänner, det är allt ni är värda. Skott i pannan och ett brutet näsben. Fast neee, i den andra ordningen :) Blir äcklad av människor, fifään.
Och till er som råkat ut för detta, stå på er! Spotta på dem som får för sej att försöka störa ert psyke! Det stavas avundsjuka. Kärlek till er som står på er! :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0