fällda

Ja, har precis kollat på Bridget Jones Dagbok, några tårar fällda och hoppet om att inte bli som hon bara växte! Haha pinsam film.. :( Jaja blir natten nu!

Världens bästa skådespelare

Har faktiskt haft en klump i magen hela helgen, känt att jag betett mej ganska dåligt och hamnat i en situation jag verkligen inte ens kunde förställa mej. +Blivit sjuk! Ja hur typiskt är det inte.. Jaja, en viss person räddade kvällen, tur att han alltid kan få upp humöret även fast han är en riktig bitterf*tta ibland ;) Kollar just nu tv, copycat singers och väntar på kvällens film! Blir nog bra de här!
Ja, vad ska man säga :D

HAHA orkar inte..


MoJjE <3

Kollar tv, Mojje är med så var ju tvungen att leta upp denna bild! Levde länge på denna dagen, inte många som blivit kramade av Mojje och blivit kallad söt liten flicka, hah? Vart ligger landet där man böjer bananer?
Mojje
<3

SjukJosefine?

Kul.. Jag som skulle sitta och skratta åt alla muppar som skulle ligga hemma och va bakis idag, jag har blivit sjuk! Spelar ju ingen roll vad man gör.. Vaknar 13:30 ont i hela mej(kan bero på att jag somna i soffan) + hals&huvudvärk.. Blev två tabletter och lite hostmedicin på de, WOHO! Lite snö ligger vackert på backen, får väll glädjas åt de lilla..
God natt igen..
SjukFisk :(((((

/ Tjej 16 år, forever alone

Hade tänkt dra in till stan men blev lämnad av Sofia så de blir att stanna kvar här hemma ändå, men som jag skrev tidigare kanske det behövs? Bara så rastlös och irriterad på människor som inte kan ta tag i sina egna liv. Jaja, ska väll sitta kvar här i soffan, må illa, sura och äta mitt j*vla godis!

Jajaaa, kvällens låt får bli:
Let's do it again - J Boog

Sånt är livet!

Helgen kan iaf inte bli värre! :D Wohoo.. Tänkte sova en timme sen blir det en kväll hemma med goa familjen och god mat. Behövs iaf känner jag! Woooops gladtjej

nice to nice to know ya, lets do it again.

Vad ska man säga om kvällen? Alla gör vi misstag, eller? Nedå, helt okej, står stadigt en sålänge ;) Blir att dra sej hemåt, blev längre hos Linda än jag trodde, mysis att va med den bruden iaf! <3

Kalaaas?

Hejs, sitter hemma hos Linda med henne och Evelajnaaa :) Inte sugen på att göra något en flickorna har lycats lura med mej på fest nu ändå men blir nog hellugnt och bra förhoppningsvis. Sen blir de en natt hos Linda :) Pusss

Lycka, pengapanik & saknad

Börjar med att säga att uppdatteringen varit värdelös, tråkigt för alla mina 11140430(osv) läsare.. Kanske inte.. Men vart i skolan och förövrigt haft en heltrevlig dag med bra sällskap :) Just nu sitter jag här i lite småångest funderar på vilken idiot som planerar så bra att hon blir fattig sådär veckan innan jul, när inte ens allt är handlat.. Jaja, blir att ta lönen jag ska få på lovet i förskott kanske? Lika sorgligt de också iof.. Usch vad de här med pengar är svårt.. Saknar min kära storasyster gör jag med!
hej seg kväll, tur att man får sova bort det! Godnatt

Natti godingar!

Har berättat lite Godnatt-sagor för Henke i väntan på att fjollan skulle somna.. Men gav upp för nu blir det natten för min del alltså! Go och glad igen, haha..

ojojojoj

Sitter och skype:ar med lille Henke som alltid får en att skratta.. Killen är ju dum i huvudet.. xd

Skype?!

Blev en mycket trevlig dag med älsklingssofia och planer inför nyår! Längar massor :D Inte på bästa humöret nu heller, men ska ge killen som tvingar mej ladda ner skype en chans att fixa det! Haha, hur kan den efterblivna Henke misslyckas? -.- Jaja, vi hörs senare :D

Något jag längtar efter

Missade igår "ett ögonblick" och eftersom jag ände inte kommer på något att skriva m de kör jag på nästa nu. Finns massor jag längtar efter, längtar efter jul och att få träffa min stora syster med sambo, längtar efter att få träffa hela släkten och jag längtar efter nyår, och jag längtar massor till Linus kommer hem vilket jag antar blir i April.. 
'
Sitter just nu i skolan, har nyss haft idrott! Mitt humör är icke på topp idag, vet inte varför. Men blir att träffa sofia sen och vem kan vara sur i hennes närhet? (a) Kyss, hörs senare!

Vitaminer?

Sitter och kollar olika vitaminer och grejer, någon planerar ett nytt liv? Haha.. Ska hoppa in i duschen sen blir den en film eller något :) Imorgon idrott, har inte bestämt mej om det ska ingå i mitt nya liv än... Imorgon lång och jobbig dag, efter de träffa Sofia mysis <3

Till alla er, er anonyma stackare <3

Detta hittades på en 14 årings blogg. En vuxen-tonåring ska hon alltså bli ett år efter hon kommit in i sin tid som tonåring? Hört meningen att vara barn så länge man kan? Och om jag var bruden detta handlar om skulle jag inte bli så himla sårad, "mer än halva brålanda" Jag menar, hur stort är Brålanda? Och ledsen att göra författaren av denna fina kommentar besviken.. Men jo, du är rätt feg. Kul förresten att personen lipar över att hon får uppmärksamhet, och själv ger hon/han/den henne ännu mer av det, just love it!
(Innan ni frågar hur stort Frändefors egentligen är, leta då fram meningen där jag påstår att det är större, inte ute efter att såra er Brålanda-bor, uhu)

Behöver man ens säga något? Tur att man har mycket att göra på sin fritid när ens liv går ut på att kommentera anonymt på bloggar. Och ja? Vi ser detta med att du står för dej själv, lär dej innebörden av att vara ANONYM..
-
Nu får det la räcka? Detta har hänt mej en gång, tråkigt att de inte händer oftare :( Men anonyma, folk som går in på folks bloggar, slänger in en hatkommentar utan att nämna sitt eget namn det är ju rätt vanligt. Men detta är ju ännu bättre, folk som kommenterar anonymt samtidigt som de påstår att de står för vilka de är? Eller att de inte är fega? 
Skott i pannan mina vänner, det är allt ni är värda. Skott i pannan och ett brutet näsben. Fast neee, i den andra ordningen :) Blir äcklad av människor, fifään.
Och till er som råkat ut för detta, stå på er! Spotta på dem som får för sej att försöka störa ert psyke! Det stavas avundsjuka. Kärlek till er som står på er! :*

Skadad för livet :)))

Hejhallå, suttit och läst samma stycke i en engelsk text ca 10 ggr nu, förstår fortfarande inte vad den handlar om. Finns en bruds röst och skratt som aldrig kommer sluta eka i mitt huvud.. //Tjej 16 år, skadad för livet, även hörselskadad.

Kyrka, pannkakor, skola!

Kom nyss från kyrkan, mycket vackert :D Sitter hemma hos Linda igen som ska göra pannkakor! PUSSN

GODMORGON!

Vaknade nyss upp hos Linda efter en mysig kväll med gosen! Mindre mysig natt eftersom jag fick byta sovplats, bruden är inte lätt att somna bredvid :o Haha.. Jaja nu blir det kyrkan med klassen, glad Lucia på er eller något!
Haha, det är riktigt illa... Jaja.. Malin, Ahmed och jag! Wow..
(Håller jag på att somna?)

En minnesvärd tur till hemmakväll!

HAHA, skulle gå till hemmakväll med Linda och en kortväxt man kom fram till oss och frågade om vi inte kände igen honom.. Båda står i chock när han börjar ta upp en film från sin påse, dum som man är trodde jag att han skulle ta upp "En annan del av köping" eftersom jag faktiskt fick för mej att jag kände igen han där ifrån... Han tog fram ett fodral med ett grönt litet monster på framsidan, vilket får Linda att ställa frågan "Åh, är du med i din filmen?" Han nekar och går skrattande där vi stog kvar chockade och framstog som dumma i huvudet... Så go <3
Nu ska jag och Linda Papperstussen Karlsson mysa vidare!

Någon jag aldrig kommer glömma

Finns så många underbara männsikor jag inte kommer glömma, fast kommer inte på ett enda namn just nu. Synd, kommer nog glömma alla :)
Nyss kommit in från en tid med Sofia ute på stan, mysis :D Sitter just nu hos Linda, mycket trevligt :) Vi hörs imorgon eller senare!

skoltajMM

Sitter i skolan, kanonkul! Linda ser arg ut som alltid när hon sitter vid datorn, fett läskig :D Alice och Ida skrattar/skriker.. Trevligt :* Sen blir det Sofia och sedan en natt hos Linda. Kösss

skoltajMM

Sitter i skolan, kanonkul! Linda ser arg ut som alltid när hon sitter vid datorn, fett läskig :D Alice och Ida skrattar/skriker.. Trevligt :* Sen blir det Sofia och sedan en natt hos Linda. Kösss

Att blockera någon från verkligheten, precis som på facebook <3

Rubriken<3 Får bli med det här jag säger god natt efter att ha försökt radera onädiga saker från både hjärna och dator <-- Förklaring till er som inte längre har mej på facebook :)))
Kvällens citat: "Sörj inte allt du saknar, utan gläds av allt du har!"


Gott att kunna säga att du lämnade kvar något bra iaf, nolla. :)

Precis kollat på Irene Huss, rätt seg film.. och jag blev lite ledsen i slutet, buhu :( Jajaaa, ska kolla på Beck nu, faktiskt söndagsmys med me, my self and i! Mina bästa vänner :)) Alltid lika trevligt! Imorgon blir det skola på de, woho. Vi hörs då.. KössN

Lattjej. Klicka på bilden ;)

Hemskt va trött jag är.. Somnade vid 01:00 tror jag? Pinsamt nog.. Sen vaknade jag vid 05:00, mins icke när eller om jag somnade om men vid typ 10 blev det att gå upp... Nyss ätit iaf och förutom de bara legat i soffan framför tvn, aldrig fel :) Får bli att fortsätta med det idag, och tagga skola imorgon! Fast en dusch skulle inte vart fel heller ne..


Innan det blev utgång igår! Gör mej den stora tjänsten att trycka på bilden en gång och guldvärda är ni :*



What goes around, comes around like a hula hoop. Karma is a bitch? Well just make sure that bitch is beautiful

Blev allt en bra kväll igår även fast den sluta något sämre, blir så arg på mej själv! Åh -.- Jaja en viss person förtjänade det :) Sorgligt! Har precis tagit en liten promenad med Sara halvvägs till bussen. Nu blir det kolla en film eller något, så det är min dag, där fick ni dag 6 från listen också! Här får ni lite bilder!

Ha en bra kväll - För det ska jag ha!

Senaste fynden från Överby
  • Linne - Cassels - 100 kr
  • JeansLeggings, svarta - VILA - 180 kr
  • Kjol - H&M - 50 kr
  • Stickad kofta, pälsluva - Vet ej (systers) - Vet ej
  • Skor - Din Sko - 399 kr - Smidigt har ingen bild men de funkar -.-
Dåsåå :D

Tiden går liiiiite för fort.

Kollar på klockan och ser att den är 20 i 4, paniiik! Nu blir det fixa sej fort eftersom att säker och ting aldrig kan bli som planerat, sen dra sej hem till Sara och fixa. Får se vart det blir ikväll som sagt, thn kanskeee?

Somras!, Jag, Sara och Linda


Morgon?

God middag! Vaknade vid halv två, illa..! Ska in och äta nu. Blir kanske thn ikväll eller vbg om något nu händer där? Höh! Hoppas på en kväll med goa flickor och pojkar iaf. Vi hörs senare :)

Fem sanningar

Klockan är över 12 eller hur? Så kör Dag fem på listan nu då.
  • Jag vill göra bröstförstorning när jag blir lite äldre, men bara väldigt lite :)
  • Jag lägger mej allt för gärna i saker jag tycker är extremt fel men inte har något med att göra, men älskart!
  • Jag kollar dagligen in på en viss persons facebooksida, även ett skabb personen fått på köpet :) Och jag tror ingen av er som läser har en aning om vem jag menar eftersom det är ganska otippat :D
  • Jag tycker det är kul att skriva sanningar samtidigt som att jag hoppas ni tycker jag är hemsk <3
  • Vissa stunder saknar jag en person (sesanningtre) jag inte trodde jag skulle göra. "You don't know what you got till you're missing it a lot"
Nattii folket :)

HOPPPPp

Väntar på att facebook ska bombas av idolresultatet ;) Menmen, Amanda var värdig vinnare, kommer gå bättre för Robin ändå.. FUUU.. Nu blir det film!!

Idol 2011 - Pinsamt

Idolfinalen ja! Har inte följt skiten men visste att Robin skulle komma långt, enda sen jag blev kär i hans version av "When a man loves a woman". Amanda är en stjärna verkligen, men nej, håller alla mina tummar för Robin!
Och btw, jag hoppas ingen missade den pinsamma bruden som satt och pose:a när dom pratade med Gry och Timell, det vore ju antagligen hemskt för henne om ni missade att uppmärksamma detta :))

Detta åt jag idag

Åh, åt min favorit (a) Sallad, höhö :D Som mamma köpte till mej direkt efter skolan, mums!
Just nu sitter jag med världens facebookgrej, haha underbara människor, pfft tur att saker blir bättre :D Att sluta lägga enrgi på andras liv kanske ska bli ett nyårslöfte? Haha.. Kommer sakna det :( Trivs faktiskt med det sååå aaatttt :D Men ska fortsätta med mitt nu, kolla family guy, dricka cola och ligga i min gosesoffa :D

Jul = Fattig?

Hejj! Blev inte mycket bloggande idag :o Drog till Överby direkt efter skolan för att handla julklappar.. Blev en julklapp och massor till mej! Börjar få lite ångest och hoppas på att det blir jul innan mina pengar tar slut.. Har inte varit utan pengar sen i somras pga jobbet... Så ja, lite småångest har jag :( Menmen.. Sitter nu med hårfärg i håret, så nu blir skiten kolsvart igen, såtrött.
Bilder på mina fina fynd kommer senare, cya!

Min(a) bästa vän(ner)

Sitter i skolan, kör tredje dagen från listan nu!
Tänker inte nämna en bästa vän, utan de närmaste vännerna och även andra godingar :)
Sofia Lindegren, har känt varandra i ca två år. Och gått igenom sååååå mycket på den tiden. Kan skriva en hel roman om denna flickan. Vi har gått igenom jobbiga och bra tider, saker har hänt som jag ångrat men aldrig lär glömma och saker jag saknar så mycket. Hon har stöttat mej som ingen annan och en mer förstående brud är svårt att hitta. Vill inte gå igenom allt som hänt här, kan se så fel ut! Men den bästa sommarn i mitt liv hittills, sommaren för ett år sen, det var kanske dne sommaren som innehöll mest skit kanske.. Men vissa delar saknar jag massvis. Och jag måste vara den lyckligaste flickan ivärlden som fått tillbaks samma kontakt med denna fina vän. Jag älskar dej, äkta vänskap <3
Linda Karlsson, mitt egna mobboffer... men du vet att för mej är du guldvärd sweetiiiie. Vi har haft våra stunder.. Haha, bråkat en del kanske? Men kul har vi haft också, fruktansvärt kul :D Ångrar inte en sekund med min Linda. även fast vi vart sekunderna ifrån att slå ihjäl varandra så har det löst sej! Vi träffades första gången i 7an men började umgås mer i typ 9an? och går fortfarande i samma klass. Hennes humör dödar mej, hon har kontig humpor och är rätt speciell. Men jaa, jag älskar henne, mina fina vän:D<3
Ewelina Vessby, Ingen bild på oss så får bli min förlovningsbild och en bild på henne själv, ehe! Ewelina är en nära vän. Kännt varandra i något år fast blivit närmare kompisar sen vi börja 1an :) Hennes humör kan va hemskt, kan bli riktigt rädd för henne, men en bra vän är hon, som ställer upp när det behövs och jag hoppas min fina flickvän vet att jag gör detsamma för henne. Vi kan skratta åt mycket och hon är en riktigt rolig brud :D pusselipusss gosen<3

Och här kommer fler bilder på en del av mina underbara vänner
Orkar inte skriva om alla! Men Vissa av dem har jag varit närmare än andra. 
Och nej, alla är inte med! Ni vet vilka ni andra är och jag hoppas ni vet vad jag tycker om er ändå,
behövs väll inte bevisas på en blogg tycker jag! Love er!
In my houseeeeee ;);)

Min första kärlek

Min första kärlek var Alexander Thörnes, haha om det räknas.. Vi va väll tillsammans från 1an till 3an fram och tillbaks om jag inte mins fel ;) Men annars är det väll Viktor, en kille jag var tillsammans med i ca 4 månader kanske lite mer. Detta var när jag gick i 8an.. :)
--------------------------------------------------

Sedärja, följt listan i hela två dagar! Blir att fortsätta med de ;) Lät Evelina och Frida klippa mej förut btw, blev inte så stor skillnad men det var ju inte det jag var ute efter, det jag ville var att få bort det slitna och det fick jag, otroligt tacksam mina tjejor :D Vill ju faktiskt inte klippa av mitt hår nu när det äntligen blivit lite långt, nu blir det att spara alltså ;) Men blir att sova nu, G'natt :D
Haha gammal bild på mej och Frida, gotjej! Hade la rätt så kul på bussen hem ;);)
Även denna gammal :))
-Lite brunare dåja..

Min drömkille <3

"Tänk va bra det hade varit om du blev tillsammans med någon som aldrig skolkade, skötte sig oså.. Värsta nörden typ. Och som aldrig drack, eller någon gång ibland kanske. Eller nej förresten, aldrig."
Dagens bästa idé till Ewelina från mej, men tror jag snor de tipset själv (a) Ful ska han va också, skulle aldrig blivit svartsjuk :D Haha orkar inte :( Sitter iaf i skolan, lyssnar på Ewelajnaa som snart kastar datorn i väggen, älskar den bruden iblaaaan , speciellt när hon är så glad ;);) Men nu börjar jag snart,, vi höresssss


Söt :D

Dag 1 ?

Presentera mej själv.. Vad kan man säga, ni har la förstått det mesta ni som läser. Josefine Westman, 16 år! Bor i Frändefors med mamma, pappa och lilla syster och har en stora syster som är bosatt i Stockholm. Efter många om och men har jag lärt mej att uppskatta det jag har i livet, och min familj som jag älskar :) Jag går hotell och Turism-programmet på Birger i Vänersborg, vilket jag trivs med! Även där efter många om och men ;)
-Antar att det inte var så mycket nytt ;) 
Med detta inlägg säger jag dessutom godnatt, vi hörs imorgon :)

Lista?

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

♥ Dag 2 – Min första kärlek

♥ Dag 3 – Min bästavän

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

♥ Dag 5 – fem sanningar om mig

♥ Dag 6 – Min dag

♥ Dag 7 – Någon jag aldrig kommer glömma

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

♥ Dag 9 – Något jag längtar efter

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

♥ Dag 11 – en sak jag gör dagligen

♥ Dag 12 – I min handväska

♥ Dag 13 – Den här veckan

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

♥ Dag 15 – Mina drömmar

♥ Dag 16 – Min första kyss

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne

♥ Dag 18 – Något jag aldrig kommer glömma

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag

♥ Dag 20 – Den här månaden

♥ Dag 21 – Något/någon som förändrat mig

♥ Dag 22 – Det här upprör mig

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta

♥ Dag 25 – Favorit film

♥ Dag 26 – Mina rädslor

♥ Dag 27 – Min favoritplats

♥ Dag 28 – Det här saknar jag

♥ Dag 29 – Mina ambitioner

♥ Dag 30 – Min Kärlek

 


Don't look back in anger!

Hejjhallå, nästan klar med städningen..... Och soffa + tv-bänk är ute, hyllorna och lampan tror jag pappa fixar med imorgon, ah tror det blir skit bra iaf :D Till er som inte vet de, mitt rum är i ett annat "hus" därav "ute" :D

-Det känns i varje hjärtklapp

Hej igen godingar, sitter och lyssnar på Highwon - Från hjärtat. Go låt, väcker många minnen :) Man vet inte vad man har förens man förlorat de, sant? Jaja! Städning på gång, pappa har flyttat ut soffan så det är ju gattt :D Vi hörs la senare så får vi se hur resultatet blir :)

Underbara liv!

Nyss varit ute och mött Jocke och Danielus som gjorde min dag! Uppskattas :D Kul att man kommer hit kvart över 10 när man börjar 20 över 12 för att göra prov btw, speciellt när läraren säger !Hej, vilken dag vill ni göra provet?" Tror han att vi kommer dit 2 timmar tidigare för att säga att vi ska görat någon annan dag eller? Naaaetack.. Gjorde de iaf, vet inte hur de gick men man får hoppas på ett E iaf :) Sen blir det att möblera om i mitt rum med allt fint från Ikea och grejer från huset. Tack mammi och pappi :D

Dags för prov

Sitter i skolan, nu blir de prov, hörs!

Jempich Gästbloggar!

Tjenare Gossepluttar!
Jempa och jag driver bloggen Jempich.blogg.se!
Nu är det så att jag även är josefines syster...tråkigt nog... xD hihi!
Jag gästbloggar alltså åt Jossa för att hon är lat och ..typ tråkig så det är ju kul för er att få lite omväxling ! hihi =D
Vi ska nu se på en film som heter ''Miffo'' =D
Jag har själv sett den men jossa säger att den är skit bra så jag får väl lita på henne =)
Natti Natti!
// Jempa =) <e

Skolaaaa

Hejs, sitter i skolan och kollar på Linda som sitter och ser jätte arg ut, höh! Ska snart ha klassråd sen blir det matte. Nyss varit på studiebesök dessutom, rätt så intressant faktiskt. Älskar min lenje :D Ingen snöstrom än så de lutar åt Ikea iaf. Vi hörs ikväll :)
Babybaby !

Beck!

Precis kollat klart på Beck, så blir att sova nu :) Mörkrädd som bara den så imorgon natt ska syster göra mej sällskap, höh :D Blir väll Ikea imorgon btw, eller? Ja vi märker hur de blir..! Natti godingar :)¨
Min vackra vän, jag älskar dej! 
Vet att jag inte fick lägga ut någon, men gjorde den så diskret jag kunde finis ;*

Whats goin on.. Take 2

Kan vara det finaste jag sett.. Så jag lägger självklart ut den här också, alltså ett svar till killen jag tidigare la ut en video på. Tänk om alla kunde vara som honom? Helt otroligt!

Efterlängtad dusch på G !

Hejigen, många inlägg idag! woho. Ska hoppa in i en varm dusch nu, gott! Ansiktsmask och hårinpackning, ja det blir det ;) Vi hörs senare!

Whats goin on..

Jag klagar gärna på hur vi männskor beter oss, även jag själv! Och är inte detta anledning nog så vet jag inte alltså..
Skulle gärna vilja skriva en hel roman om detta ämnet, vilket jag säkert kommer göra någon dag. Men tills dess..
Ta några minuter av det du kallar värdefull tid och kolla på den här!

Mattee & Empa!

Duktiga pojkar, kolla in deras låtar, följ deras utveckling och gilla dem på facebook
--> Mattee & Empa <--

Just idag mår jag bra, just idag är jag stark! Osv...

Hejhallå. Måste börja med att säga att det var ett fruktansvärt fint inlägg av Frida, gulligt av dej ;) Kvällen blev bra, härliga människor, blir nog repris på de om ngn vecka igen skulle jag tro. Inte helt fel när man har världens goasta vänner :D Sofia har nyss försvunnit hem och jag ligger kvar i sängen trött som ett as.. Blir att ta en dusch, kanske en sovpaus sen in till stan om jag orkar? Jaamen vi hörs :) 
Bilder kommer senare btw, de få som togs!
Sen vill jag tacka mina otroligt förstående föräldrar, även fast de blev jag som fick städa :* Älskar er massa!

JAväll

chacha bloggen eller :*
Det är frida girl hääääääär !
Sitter hemma hos den bästa josefine westman och har lite fest med goa folk ! Ja, känn dig avundsjuk!
Nu kommer josse, och jag får blogga(kanske?)
Fast det får vi ju få reda på imorgon när hon ser detta inlägget javäll.

Men nu ska jag gå, & fortsätt läsa denna bloggen, för den är rätt så cool väll.

Puss, Kyss, Smek, Sex /frida ekwall :*

Party med mina b-rudar, just love it <3

Chacha bloggen! Sitter här med Frida, Sofia och Evelina och väntar på fler människor, dom plattar håret, fjortisar <3 Ska vara social mot dom, höres imorgon eller i övermorgon, fast tror imorgon <3


Hemma

Hej, sitter här och väntar på Sofia som är otroligt seg.. Jag är verkligen inte på humör och vet faktiskt inte hur detta ska bli. Menmen! Ska börja göra mej iordning nu. Kanske städa som jag aldrig gjorde? -.- ÅH!

Kalas?

Hej, klockan är 09:53, lördag. Ah, jag är vaken... Men idag är det faktiskt för mycket som händer så kände att jag behövde gå upp nu. Ska snart börja städa upp lite fort sen blir det Brålanda för mat hos mormor och morfar och sedan tomteparaden där jag ska möta upp Sofia, sen hem till mej, fixa med de sista och sedan blir det att invänta folket :) Hoppas på en bra kväll och att det inte blir allt för stressigt.. Uhu! Men jag får väll sätta igång nu, vi hörs när jag får tid över! Cya!



Saknar Frankrike!

Carolina Gynning <3

Kollar på Helenius hörna, bästa Carolina Gynning är med :D Väntar barn gör hon med, cuticuti! Helt klart underskattad flicka just nu, rolig och allmänt bra :D Ska fortsätta kika nu, vi hörs!

Skaldjur <3

HeHej folket! Precis ätit, mamma hämtade mej sen blev de handla :) Ska spela lite castleville sen göra lite nytta! Ikväll blir de skaldjur, underbart :D Vi hörs mina fina vänner och ni andra med!

Skolan!

Hejigen, inte min dag idag! Ont som bara den i höften och alla bråkar med mej idag (?) Heheh.. Orkar inte. Har engelska just nu, ska skriva en historia om när jag var påväg hem en sen natt? Inte en aning om vad som ska hända, inte kul, inte kuuul... Skriver senare godingar, måste fortsätta nu innan Petra kommer och petar mej i ryggen igen :)))

Äntligen fredag!

Godmorgon :) Håller på att göra frukost just nu, sen kör pappa mej ut till bussen vid 9:20. Skönt att börja lite senare och skönt med helg! Jag får skriva mer senare, börjar bli lite ont om tid nu :D


Natten maybeee?

Nu ska jag försöka somna, får väll se hur detta går! Precis lyckats slita mej från spelet ännu en gång. Läsa lite först? shit jag som hade hoppats på att bloggen skulle bli intressantare, skitsam går och lägger mej nu! Så ska ni få ett sjukt spännande inlägg imorgon, lovar ;) PussN

CstleVille in my <3



Energin på CastleVille är typ slut! Så blir lite små pauser ibland... Buhu! Syster har nyss gjort chokladmilkshake till mej nu, helt okej. Tackar Pauline för att hon lärde mej spela Castleville! Hihi :D De enda tråkiga är att jag blir så arg när energin tar slut hela tiden... Ska fortsätta läsa Veckans nu och dricka mitt chokladgrejs, gott!


Nu börjar jag! påriktigt?

Blir lite förändringar här på bloggen, ny design och nu ska jag börja fantisera lite mer också! Kanske intressantare att läsa om, kanske inte? Rubriker får det i alla fall bli ;) Som sagt, ny design, med hjälp drån lilla syster! http://jempich.blogg.se/ . Blev att börja med det direkt efter jag skrev mitt förra inlägg, så nu j*vlar blir de mer spel istället! Blev nöjd i alla fall, gotti :)

*Ingen rubrik*

Hejhellu!
Sitter och spelar CastleVille<3
Blev en dag på Hotell Herne sen sallad från hemköp idag igen, bästa maten ingen tvekan!
Blir att fortsätta spela nu, ville bara skriva lite kort :)
Skriver mer senare!

+

=


RSS 2.0